Billtvätt-Eco Tvätt

BILLTVÄTT-ECO TVÄTT

Vi använder oss av den senaste tekniken inom ångtvätt och bidrar till att användningen av överflödiga kemikalier blir minimala. Vår ångmetod förbrukar mindre av de kemikalier som utnyttjas vid en traditionell biltvätt samtidigt som vi sparar enorma mängder vatten per tvätt. Detta gör oss därmed till det mest självklara och miljövänliga valet för era fordon

Få saker är lika tillfredsställande än en noggrant ren bil. Det är en prestation som sällan kan uppnås vid din lokala automatiska biltvätt med sina tuffa borstar och begränsad effektivitet. Även rengöringsbåtarna kan orsaka mer skada än bra eftersom skumborsten ofta samlar skräp som är redo för att skrapa ytan på ditt fordon.

Med lämna din bil till oss för tvätt,rekond,polering eller lackförsegling behåller du din bil som ny hela tiden

OLJEBYTE OCH FILTER

Bästa ingenjörer certifierade för råd om bästa produkter

POPULÄRA TJÄNSTER

Mest efterfrågade reparationstjänster.

De flesta tekniker är överens om att byte av motorolja och filter regelbundet är den viktigaste underhållstjänsten för din bil, lastbil eller SUV.
När du lämnar in din bil hos os för service kan du vara säker på att din bil är i trygga händer. Vi har specialutbildad personal, de senaste verktygen och programvarorna, och självklart får du garanti på arbetet.