Boka Service

BOKA SERVICE

Boka bilservice, reparation eller däckbyte online

Registreringsnummer

LADDA BILDER

DINA DETALJER

BOKNING

FAQ

Hitta svar på de vanligaste frågorna

Det rekommenderas att du får oljan att bytas varje år eller var 15 000 kilometer, beroende på vilket som kommer först. Men några av de nyare fordonen kräver frekventa oljebyte. Vår hjälpsamma servicepersonal kan titta på vad tillverkaren säger är lämpligt för ditt fordon.

Tillverkare rekommenderar att du roterar däcken var 25 000 km. Mer detaljer finns på din däcktillverkares produktinformation sida.

Kylsystem, särskilt de på nyare fordon, är mottagliga för att bli sura. Det är viktigt att kontrollera och bibehålla rätt pH-nivå för att säkerställa att ditt fordon arbetar med högsta effektivitet. Det är också viktigt att bromsarna fungerar korrekt och att dina däck är i god form så att bilen är klar för vinter.

De flesta tillverkare rekommenderar runt 100 000 km, men detta varierar från fordon till fordon och tillverkare till tillverkare. Vi kan leta upp vad som rekommenderas specifikt för ditt fordon för att säkerställa att den hålls ordentligt underhållen.

Om din motorlampa är på är det ditt fordon som rapporterar ett problem. Lampan indikerar att en felkod har lagrats inne i historiken i bilens färddator eller ECM (Motorstyrmodul.) Du måste ha den koden skannad och tolkad. Därifrån kan diagnostiken börja.

Med korrekt underhåll är din bil mindre sannolikt att bryta ner, men det är osannolikt att det aldrig kommer att bryta ner. Det har gjorts av en man, så det kommer att bryta ner vid något tillfälle, men vårt mål är att hitta några problem och lösa dem innan de lämnar dig på sidan av vägen.

Låt oss prata om din bil